/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Medisch Pedicure
home » Wandelwol

 

WANDELWOL: DE OPLOSSING BIJ BLAREN EN VOETONGEMAK.

Het antidruk product van Wandelwol wordt gemaakt van 100% schapenwol, zonder chemische toevoegingen of bewerkingen. Het materiaal is zacht, bevat lanoline (wolvet) een geeft u het gevoel te lopen op wolken.

Wandelwol is door zijn natuurlijke afkomst biologisch afbreekbaar. Wandelwol absorbeert en ventileert. Zorgt voor warme voeten in de winter en verkoelt in de zomer. Het verzacht ontstane blaren en voorkomt blaarvorming.

Wandelwol is geschikt voor wandelaars, sporters, shoppers en mensen met weinig vetpolster onder de voet, koude voeten, pijnlijke likdoorns tussen of rondom de tenen en bij branderig gevoel onder de voet. Ter voorkoming van traumanagels bij het sporten of bij lange afstandswandelingen.

 

Wandelwol niet gebruiken bij een beschadigde huid of bij een lanoline-allergie.

 

 

 

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb