/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Medisch Pedicure
home » tips

Tips: 

Verzorgende olie:

Dadi' Oil is een verzorgende nagelolie, die gemaakt is om flexibiliteit, stevigheid en glans te geven aan de natuurlijke nagel. Deze olie wordt snel opgenomen en is niet vet. Het brengt drie gecertificeerde organische olieen samen. Dadi' Oil is een hoogwaardig product, afkomstig van boeren die duurzame technieken hanteren een geen kunstmatige mest of bestrijdingsmiddelen gebruiken. Avocado, Olijf en Jojoba olie werken samen om te beschermen, te hydrateren en te verzachten. Dadi' Oil bevat bovendien natuurlijke vitamine E. Deze olie bevat 21 essentiele olien die voor een aangename geur zorgen en een heilzame en verjongende werking hebben.

Dadi`oil is: hydraterend, verzorgend, ontstekingsremmend, goed voor psoriasis, verbrande huid, muggebeten, aften, eczeem, wratten, acne, gespleten haarpunten, beschadigde nagels en droge huid.

Belangrijke tips bij de diabetische voet.

 

De voeten dagelijks bekijken, eventueel met een spiegel en let op huidletsels en verkleuringen.

Dragen van gave wollen kousen of sokken.

Niet op blote voeten lopen.

Loop niet te lang achter elkaar, voorkom blaren en huidbeschadigingen.

Loop met kleine passen.

Controleer de schoen op oneffenheden, steentjes, spijkers etc.

Gebruik in bed nooit een kruik i.v.m. gevoelloosheid, dit geeft kans op verbrandingsblaren.

Knip de nagels recht en niet te kort.

Maak een Gratis Website met JouwWeb